11.05.2014

H ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Σύσκεψη για το μέλλον της ομάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 11.05.2014 με τους παίκτες και τη Διοίκηση να κάθονται γύρο από το ίδιο τραπέζι συζητώντας για το μέλλον της FC Fortuna 66. Κάποιοι μάλιστα έθεσαν και το θέμα αν μπορεί να συνεχίσει ο σύλλογος έχοντας δυο ομάδες ή αν θα ήταν προτιμότερο ο σύλλογος να συνεχίσει μόνο με τη μία. Το ζήτημα αυτό δεν έχει κλείσει και ενδέχεται να έχουμε νεότερα σύντομα. Από τη σύσκεψη προέκυψαν τέσσερις αποχωρήσεις παικτών, οι οποίοι δεν θα υπολογίζονται πλέον στο δυναμικό της ομάδας από τη νέα σεζόν. 

Οι παίκτες που αποχωρούν είναι:

 Nima Habibivand        Sotirios Makris

Maurizio Montedoro    Ioannis Tsotoulidis 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Επιπλέον την επιθυμία του να αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας ανακοίνωσε επισήμως ο κ.Ιωάννης Δεληνγκιόζης ο οποίος είναι στο τιμόνι της ομάδας από το 2008. ''Είμαι πρόθυμος να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα από τη θέση του σπόνσορα'' δήλωσε ''αλλά από την προεδρία θέλω να σταματήσω''. Έτσι έχουμε νέες εξελίξεις και στις 09.06.2014 ο σύλλογος ''FC Fortuna 66'' θα πραγματοποιήσει εκλογές με στόχο την ανάδειξη νέου επταμελές διοικητικού συμβουλίου.


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 06.06.2014. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσοι τους τελευταίους 6 μήνες κατέβαλαν τη συνδρομή μέλους στο σύλλογο. Δελτία συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα ελληνικά Cafe και καφενεία της πόλης μας. Ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών για τις 09.06.2014 θα ανακοινωθεί στο προσεχές μέλλον από τη σελίδα μας.


ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ & ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Για τη νέα σεζόν ο σύλλογος αναζητά δυο νέους προπονητές με διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα και με στόχο να την οδηγήσουν ακόμη ψηλότερα καθώς επίσης και δυο νέους διαιτητές θα αναζητήσει ο σύλλογος για τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Κεσόπουλος ανακοίνωσε και αυτός την παύση του από τη νέα σεζόν ως προπονητής, αλλά παραμένει στη διάθεση της ομάδας. 










ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ

Πρόσκληση σε νέα παιδιά απευθύνει ο σύλλογος με διάθεση για ποδόσφαιρο, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα ταλέντα να φορέσουν την ιστορική φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας των Ελλήνων του Dortmund, FC Fortuna 66 που σκοπό έχει να προχωρήσει η ομάδα ακόμη ψηλότερα.




Keine Kommentare:

YouTube

Flag Counter