06.07.2014

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η FC FORTUNA 66 (KREISLIGA B΄)


Από αύριο Δευτέρα (07.07.2014) αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις για την ποδοσφαιρική ομάδα των Ελλήνων του Dortmund ''FC Fortuna 66'' στο ''Alemania Stadion''.

Με Πρόεδρο τον κ.Ιωάννη Δεληγκιόζη και τους υποστηρικτές της προσπάθειάς του:
-κ.Σάββας Καλπακίδης
-κ.Μάνος Ακριτίδης
-κ.Κωνσταντίνος Κοφίδης
-κα.Μαρία Δημοπούλου
-κ.Βασίλειος Συμεωνίδης
-κ.Στάθης Καρβουνίδης κ.α.

..ο ποδοσφαιρικός σύλλογος κάνει ένα νέο ξεκίνημα και περιμένει την έμπρακτη στήριξη των Ελλήνων του Dortmund.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ – ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή οι προπονήσεις για την ομάδα στις 19.00 μ.μ με προπονητή τον κ.Χαράλαμπο Κεσόπουλο. Τον Αύγουστο ξεκινούν τα φιλικά ματς προετοιμασίας έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στα επίσημα παιχνίδια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κατηγορίας Β΄ (KREISLIGA B΄). Ενδέχεται η ομάδα να συναντηθεί για φιλικούς αγώνες με την ομάδα του Bochum και τον Μακεδονικό του Hagen.





ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΤΟ
Αίτηση για αλλαγή έδρας κατέθεσε ο Πρόεδρος της ομάδας κ.Ιωάννης Δεληγκιόζης.
Σκοπός της αίτησης αυτής είναι οι παίκτες να παίζουν σε γήπεδο με χόρτο. Η αίτηση αφορά στο γήπεδο στην περιοχή Eving στις αθλητικές εγκαταστάσεις TUS Eving – Lindenhorst, το οποίο αναμένεται να μείνει ελεύθερο απο τον Ιανουάριο 2015. Έως τότε η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στο ''Alemania Stadion''.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση της ομάδας έβγαλε ανακοίνωση με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες του Dortmund να στηρίξουν την ομάδα τους και να είναι υπερήφανοι που μια ελληνική ομάδα δίνει το παρόν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.


Για τους φίλους που θα ήθελαν να στηρίξουν και οικονομικά το σύλλογο, μπορούν να καταθέσουν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Postbank Dortmund
Kto-Nr. 61288467
BLZ 44010046

Keine Kommentare:

YouTube

Flag Counter