01.12.2013

VFB Lünen – FC Fortuna 5 – 3 Kreisliga A΄ Spiel 16


Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην VFB Lünen και την ελληνική μας ομάδα FC Fortuna 66. Παραλίγο να γίνουμε μάρτυρες επεισοδίων στη λήξη του αγώνα καθώς τα ''αίματα άναψαν'' με τους παίχτες της Fortuna να κινούνται σαφώς εκνευρισμένοι προς το μέρος του διαιτητή Saban Cakar προσπαθώντας να πάρουν μια εξήγηση. 

Ο διαιτητής της αναμέτρησης που ''έριχνε'' κάρτες και μετά τη λήξη του αγώνα, κάποια στιγμή ένοιωσε ότι απειλείται η σωματική του ακεραιότητα, τόσο που σκέφτηκε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία ζητώντας να τον προστατεύσουν προκειμένου να φύγει με ασφάλεια από το γήπεδο. Όταν οι παίχτες πέρασαν στα αποδυτήρια και ο διαιτητής βρισκόταν στο γραφείο του έχοντας την πόρτα κλειστή και τα πνεύματα είχαν κάπως ηρεμήσει, βγαίνοντας από το γραφείο του απάντησε σε παίχτη της Fortuna ότι: ''Εγώ σφύριξα στον αγώνα όσο καλύτερα μπορούσα, την επόμενη φορά αν θες μπορείς να σφυρίξεις εσύ. Κι αν εγώ έκανα κάποια λάθη ως διαιτητής, κι εσύ δεν είσαι ο τέλειος παίχτης''. Ύστερα ήρθε η αστυνομία, ρώτησε τον διαιτητή αν θέλει να υποβάλει μήνυση αλλά αρνήθηκε λέγοντας: ''όχι εντάξει τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, το μόνο που θέλω είναι να φύγω για το σπίτι μου με ησυχία''.

Στο πρώτο ημίχρονο!
Το σκορ τελείωσε με 2 – 1 υπέρ της ομάδας του Lünen. Το γκολ για την ελληνική μας ομάδα πέτυχε ο Χαράλαμπος Κεσόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο!
Όπως θα δείτε και στο βίντεο καταγράψαμε πολλά γκολ και πολλά νεύρα. Ο διαιτητής έβγαζε τη μία κάρτα πίσω από την άλλη αποβάλλοντας από τον αγώνα δυο παίχτες μας, αφού τους χρέωσε με δυο κίτρινες = κόκκινη. Έτσι το σκορ διαμορφώθηκε 5 – 3 με την Fortuna να παίζει με 9 παίχτες.

Τα δυο γκολ σημείωσε ο Maurizio Montedoro.  

V i d e o



Πριν από την έναρξη του αγώνα.


 Στο ζέσταμα πριν τον αγώνα.

Πριν τον αγώνα

Keine Kommentare:

YouTube

Flag Counter