17.11.2013

FC Fortuna 66 - VFL Kemminghausen 1 - 6 Kreisliga A΄ Spiel 15


Κολλημένη στη 17η θέση παραμένει η ελληνική μας ομάδα ''FC Fortuna 66'' με 10 βαθμούς, μετά τη βαριά ήττα από την ''VFL Kemminghausen'' με σκορ 6 – 1 σε εντός έδρας αγώνα στο ''Alemania Stadion''. Η ''Kemminghausen'' προηγήθηκε με δυο γρήγορα γκολ κλείνοντας λίγο αργότερα το πρώτο ημίχρονο με 4 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ όλοι πίστευαν ότι η ψυχολογία των παικτών της ''Fortuna'' πλέον είναι στα χειρότερά της, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δυναμικά αφήνοντας την εντύπωση ότι αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός θα μπορούσε ακόμα και να γυρίσει το ματς. Με ένα γκολ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου ο Emrah Suludere, έστειλε τη μπάλα στο Γ΄ μειώνοντας σε 4 – 1 ''γκολ βγαλμένο από την τηλεόραση'' με τον τερματοφύλακα της ''Kemminghaus'' να είναι απλός θεατής. Το γκολ αυτό άφησε υποσχέσεις ότι σύντομα θα έρθει και ένα δεύτερο. Δυστυχώς όμως για την ελληνική ομάδα, η ''Kemminghausen'' πατούσε γερά στο γήπεδο και ήταν πλέον πολύ δύσκολο, ακατόρθωτο όπως αποδείχτηκε να της χαλάσει τα σχέδια η ''Fortuna'' που δεν ήταν άλλα από τη νίκη. Ύστερα ακολούθησαν αλλά δυο γκολ που υπέγραψαν τη νίκη της ''Kemminghausen'' με σκορ 
6 – 1.
Δείτε στο βίντεο το γκολ του Emrah Suludere

Στο δεύτερο ημίχρονο αξίζει να σημειωθεί ότι η ''Fortuna'' υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή. Μια δυνατή απόκρουση του τερματοφύλακα Σόκο Κεσσαπίδη γύρισε το δάκτυλό του που όσο κι αν προσπάθησε να συνεχίσει τον αγώνα αναγκάστηκε να ζητήσει την αντικατάστασή του. Τα γάντια του τερματοφύλακα φόρεσε ο Χαράλαμπος Κεσόπουλος ο οποίος υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα τα δίχτυα της ''Fortuna'' επεμβαίνοντας σωστά σε κάποιες επικίνδυνες στιγμές του αγώνα και δεχόμενος ένα ψηλοκρεμαστό γκολ όπως θα δείτε και στο βίντεο.   

V i d e o

 Στο ''ζέσταμα'' πριν τον αγώνα.


 Ενός λεπτού σιγή πριν τον αγώνα για το θάνατο ενός
παίκτη της VFL Kemminghausen.

 Ο τερματοφύλακας Σόκος Κεσσαπίδης δέχεται τις πρώτες
βοήθειες για το χτύπημα στο χέρι του.

 Ο Χαράλαμπος Κεσόπουλος κάτω από τα δοκάρια.

ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ 
Η κυρία Ζωή Ζούτσου αριστερά και η κυρία Μαρία Δημοπούλου δεξιά.
Φροντίζουν για τον καφέ τα αναψυκτικά και τα νόστιμα σουβλάκια
που όποιος έρχεται στο γήπεδο τις Κυριακές δεν θα αντέξει στον 
πειρασμό. Σουβλάκι με ψωμί θα το πάρει!!!

YouTube

Flag Counter