15.12.2013

FC F o r t u n a 66 - SG Gahmen 24/​74 (0 - 5) Kreisliga A΄ Spiel 18


Συντριπτική ήττα γνώρισε η ποδοσφαιρική ομάδα των Ελλήνων του Dortmund ''FC Fortuna 66'' από την ομάδα της ''SG Gahmen 24/74'' με σκορ 5 - 0 σε εντός έδρας ματς στο ''Alemania Stadion''.

Πρώτο ημίχρονο:
Στο 23'' ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι για την ''Gahmen'' και γίνεται το 0 – 1 με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια που στην εκτέλεση του Πέναλτι επέλεξε και έπεσε στη σωστή γωνία του τέρματος αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πιάσει τη μπάλα.

Στο 27'' η ομάδα της ''Gahmen'' αιφνιδιάζει την ελληνική άμυνα και κάνει το 0 – 2.

Δεύτερο ημίχρονο:
Στο 61'' από το κέντρο του γηπέδου, παίκτης της ''Gahmen'' με την μπάλα στα πόδια ξεκινάει ''κούρσα'' μαζί με δυο της ''Fortuna'' που δεν καταφέρνουν να τον σταματήσουν, φτάνουν στο ύψος της μεγάλης περιοχής από όπου σουτάρει δυνατά ενώ ο Γ.Παπαδόπουλος απλώνει τα χέρια του και προς στιγμή φαίνεται ότι απέκρουσε τη μπάλα η οποία όμως κατέληξε στα δίκτυα κάνοντας έτσι το 0 – 3.

Στο 65'' από το κέντρο του γηπέδου παίκτης της ''Gahmen'' ψάχνει και βρίσκει συμπαίκτη του αφύλακτο στην καρδιά της ελληνικής άμυνας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 0 – 4.

Στο 75'' ένα γκολ βγαλμένο από το πουθενά. Ένα αόριστο σουτ ενός παίκτη της ''Gahmen'' με πορεία προς την ελληνική άμυνα που δεν βρέθηκε κανείς να μαζέψει τη μπάλα, βρήκε εκτεθειμένο τον τερματοφύλακα της ''Fortuna'' που νικήθηκε στο τετ-α-τετ προσπερνώντας τον κάνοντας με άδειο τέρμα πλέον το 0 – 5.

Στο 82'' ο τερματοφύλακας της ''Fortuna'' Γεώργιος Παπαδόπουλος γλιτώνει την ομάδα από το σίγουρο 0 – 6 που βρέθηκε ξανά μόνος του τετ-α-τετ με παίκτη της ''Gahmen'' και του πήρε την ''μπουκιά από το στόμα''.


Στον βαθμολογικό πίνακα της Kreisliga A΄ η ελληνική μας ομάδα
πέρασε πλέον στην 18η θέση που είναι και η τελευταία, 
παραμένοντας με 10 βαθμούς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις κυριότερες φάσεις του αγώνα.  

 Στο ζέσταμα πριν τον αγώνα.


 Προετοιμασία πριν τον αγώνα


 Μετά τον αγώνα

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος μετά τον αγώνα κάθεται απογοητευμένος
στο αριστερό δοκάρι.

Keine Kommentare:

YouTube

Flag Counter