23.04.2014

Αποσύρεται από το Πρωτάθλημα η FC Fortuna 66

Πέφτει Κατηγορία στην επόμενη σεζόν

Με ανακοίνωσή του στο ''facebook'' ο προπονητής της ομάδας ''FC Fortuna 66'' Μπάμπης Κεσόπουλος κοινοποίησε στους παίκτες του ότι μετά τα ατυχή αποτελέσματα στους αγώνες η ομάδα αποσύρεται από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της 1ης Κατηγορίας (KREISLIGA A΄). Λόγοι υπάρχουν αρκετοί και είναι γνωστοί για αυτή την απόφαση, επομένως μετά τα ταπεινωτικά σκορ για την ελληνική μας ομάδα ακυρώνονται και όλες οι προπονήσεις για τη φετινή σεζόν - συνεχίζει στην ανακοίνωσή του. Επιπλέον, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Κεσόπουλος, απευθύνει κάλεσμα στους παίκτες και στη διοίκηση ώστε να πραγματοποιηθεί κάποια συνάντηση στην οποία θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Να παρθούν αποφάσεις όπως, ποιοι από τους παίκτες επιθυμούν να συνεχίσουν τη νέα σεζόν να παίζουν για την ελληνική ομάδα, ποιοι ενδεχομένως επιυθυμούν να αποχωρήσουν και ακόμα, αν υπάρχει ενδιαφέρον να αναλάβει κάποιος άλλος το ''τιμόνι'' της ομάδας για τη θέση του προπονητή.

Η ελληνικής μας ομάδα, δυστυχώς δεν είχε τη στήριξη των οπαδών που θα έπρεπε να έχει ως μοναδικός ελληνικός αντιπροσωπευτικός σύλλογος ποδοσφαίρου στην πόλη του Dortmund. Σε σημαντικούς αγώνες η ομάδα πάλευε μόνη της και δεν ήταν λίγες οι φορές όπου οι αντίπαλες ομάδες είχαν ισχυρή φωνή και παρουσία μέσα στην δική μας έδρα. Παρ΄όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών, η ομάδα όχι μόνον αδυνατούσε να κερδίσει στα παιχνίδια αλλά έφερνε αρνητικά αποτελέσματα με ταπεινωτικά σκορ. Συνεπώς η απόφαση του προπονητή είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη και ας ελπίσουμε ότι από τη νέα σεζόν, από τη 2η θέση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (KREISLIGA B΄), η ελληνική μας ομάδα θα έχει και τη στήριξη από τις κερκίδες.

Η δεύτερη ομάδα της ''FC Fortuna 66 ΙΙ'' συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κανονικά για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της 3ης Κατηγορίας (KREISLIGA C΄)

Keine Kommentare:

YouTube

Flag Counter